Idioma:

Carrito

amicsdelmartinet.cat | Escola El Martinet
339
archive,category,category-escola-el-martinet,category-339,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

CONSONÀNCIES

consonancies

En motiu del 10è. aniversari de l’Escola El Martinet el març de 2014 l’Associació d’Amics d’El Martinet conjuntament amb l’escola vam organitzar Consonàncies, unes jornades que van acollir diferents comferències, tertúlies i tallers de la mà de persones significatives en el món de l’educació i també vinculades d’una manera o altre a El Martinet.

 

A Consonàncies hi van assistir 350 persones i van fer possible que moltes persones juntes poguessim emocionar-nos i aprofundir en aspectes de la pedagogia contemporània.

 

Conferències a plenari de les jornades:

Meritxell Bonàs: Qui passarà la pàgina del calendari?

Carles Parellada: Complicitats, consonàncies i estima.

Vicenç Arnaiz: Temps i sentit a l'educació.

Eulalia Bosch: El present és un regal: a l'entorn del llenguatge metafòric de les arts.

VERD, DOLÇ, JAZZ. Tres mirades vers El Martinet

docu

Al juny de 2014 es va presentar amb molta emoció el documental Verd, dolç, jazz. Tres mirades vers El Martinet, un projecte conjunt que de nou va implicar a l’Associació d’Amics d’El Martinet i a l’escola.

 

El documental narra des de diferents veus l’experiència d’El Martinet, els records dels inicis, les il.lusions i projectes actuals i somnis futurs. També mostra el dia a dia de les tres comunitats que formen l’escola: la Comunitat dels Petits que s’explica des de la mirada d’una mestra que durant dies va seguir a una nena de 5 anys en tot allò que feia a l’escola, la Comunitat de Mitjans que s’explica des d’un pare que va passar dies gravant allò que veia a la Comunitat i la Comunitat de Grans explicada per una nena de 10 anys que va gravar la seva particular manera de mirar i veure què passa a la Comunitat en la que ella mateixa n’és part.

 

Direcció : Alfredo Hoyuelos i Marc Bonàs

Guió: Alfredo Hoyuelos, Marc Bonàs i Meritxell Bonàs

Comissió coordinadora: Mariau Bruguera, Meritxell Bonàs, Aurora Roca, Hilari Pujol, Isabel Trias, Noemí Trullols, Laia Manresa, Quique López.

 

El documental ha estat presentat a Donosti, Madrid, València, Mallorca, Eivissa, Màlaga, Pamplona, Alacant i Barcelona.