Idioma:

Carrito

amicsdelmartinet.cat | Publicacions
347
archive,category,category-publicacions,category-347,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “T’ESTIMO PERÒ NO HO SÉ ESCRIURE”

portada-t'estimo

El dilluns 20 de juny es va presentar a l’escola El Martinet, per a totes les famílies i infants de la Comunitat dels Petits, el llibre T’estimo, però no ho sé escriure, editat per l’Associació Amics d’El Martinet. Un llibre que parla de la vida a la Comunitat dels Petits, de totes aquelles coses que ocupen els infants de 3, 4 i 5 anys, del que els interessa, el que fan, el que imaginen, el que diuen i de com des de l’escola s’acompanya.

 

A l’acte van participar el Pau Riba i el David Sarsanedes que va ser una sorpresa per tothom. El Pau Riba va recitar el poema Nina de miraguano, escrit per David Sarsanedes. D’aquest poema s’ha extret el títol del llibre T’estimo però no ho sé escriure.

 

Va ser una tarda molt emocionant amb un ambient molt festiu. La presentació del llibre va anar acompanyada d’una proposta artística que transformava l’espai del jardí de l’escola i d’un berenar. Cada infant va marxar a casa amb un exemplar del llibre.