Idioma:

Carrito

amicsdelmartinet.cat | Documental
363
archive,category,category-documental,category-363,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

VERD, DOLÇ, JAZZ. Tres mirades vers El Martinet

docu

Al juny de 2014 es va presentar amb molta emoció el documental Verd, dolç, jazz. Tres mirades vers El Martinet, un projecte conjunt que de nou va implicar a l’Associació d’Amics d’El Martinet i a l’escola.

 

El documental narra des de diferents veus l’experiència d’El Martinet, els records dels inicis, les il.lusions i projectes actuals i somnis futurs. També mostra el dia a dia de les tres comunitats que formen l’escola: la Comunitat dels Petits que s’explica des de la mirada d’una mestra que durant dies va seguir a una nena de 5 anys en tot allò que feia a l’escola, la Comunitat de Mitjans que s’explica des d’un pare que va passar dies gravant allò que veia a la Comunitat i la Comunitat de Grans explicada per una nena de 10 anys que va gravar la seva particular manera de mirar i veure què passa a la Comunitat en la que ella mateixa n’és part.

 

Direcció : Alfredo Hoyuelos i Marc Bonàs

Guió: Alfredo Hoyuelos, Marc Bonàs i Meritxell Bonàs

Comissió coordinadora: Mariau Bruguera, Meritxell Bonàs, Aurora Roca, Hilari Pujol, Isabel Trias, Noemí Trullols, Laia Manresa, Quique López.

 

El documental ha estat presentat a Donosti, Madrid, València, Mallorca, Eivissa, Màlaga, Pamplona, Alacant i Barcelona.