Idioma:

Carrito

amicsdelmartinet.cat | Formació
21557
page,page-id-21557,page-template-default,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

FORMACIÓ

L’Associació organitza amb regularitat formacions diverses dirigides a professionals de l’educació i dóna suport a publicacions i recerques pedagògiques a la fi de fer pública i reivindicar una determinada imatge d’infància i de defensar els drets dels infants envers una educació de qualitat.

TROBADES PEDAGÒGIQUES

Les Trobades pedagògiques permeten un primer contacte amb el projecte pedagògic de l’escola El Martinet. Aquestes trobades s’orienten a donar a conèixer els trets més rellevants del projecte de l’escola i com aquests es concreten en el dia a dia. Es tracten aspectes com la intervenció dels mestres, l’organització dels espais i els temps, la tria de materials, la imatge d’infant, el concepte d’aprenentatge i coneixement… així com altres aspectes que puguin sorgir fruit del debat que genera la visita a l’escola.

 

Aquestes Trobades tenen certificació de l’Institut de Ciències de l’Educació de la UAB.

Per més informació de les Trobades del curs 2017 2018 cliqueu aquí.

SEMINARIS

Els seminaris permeten posar la mirada en un determinat aspecte de la pràctica pedagògica de l’escola El Martinet. Els seminaris estan orientats a persones que ja coneixen l’escola i que volen aprofundir en algun tema concret. Són seminaris que busquen generar debat, entenent que les aportacions i mirades de tots enriqueixen el tema tractat.

Per més informació del seminari d'espais i materials del curs 2017 2018 cliqueu aquí.
Per més informació del seminari de documentació del curs 2017 2018 cliqueu aquí.

CURS ANUAL

El curs anual es farà el curs 2018-2019

 

El curs anual està orientat a persones que ja coneixen l’escola El Martinet i que volen aprofundir en aspectes pedagògics que es deriven de l’experiència d’El Martinet.

Pensem que el curs pot ser una oportunitat interessant per construir una nova mirada envers el fet educatiu, envers la infància i envers la pedagogia en general. Entenent que aprofundint en l’experiència de la nostra escola, podem plegats construir entre tots nous imaginaris que enriqueixin el món educatiu. Sentim que el curs pot ser una oportunitat per entre tots repensar-nos com a mestres,  il·lusionar-nos i construir un coneixement compromès envers els infants, i en trobar noves maneres de créixer i de viure.

El curs consta de set trobades  entre novembre i maig. Les trobades seran en dissabtes (matí i tarda).

Per més informació del curs anual 2018-2019 cliqueu aquí.

DEMANDES DE FORMACIÓ

Per qualsevol altra demanda de formació dirigiu-vos a aquest correu.

demandes-formacio@amicsdelmartinet.cat