Idioma:

Carrito

amicsdelmartinet.cat | Formació
21557
page,page-id-21557,page-template-default,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

FORMACIÓ

L’Associació organitza amb regularitat formacions diverses dirigides a professionals de l’educació i dóna suport a publicacions i recerques pedagògiques a la fi de fer pública i reivindicar una determinada imatge d’infància i de defensar els drets dels infants envers una educació de qualitat.

TROBADES PEDAGÒGIQUES

Les Trobades pedagògiques permeten un primer contacte amb el projecte pedagògic de l’escola El Martinet. Aquestes trobades s’orienten a donar a conèixer els trets més rellevants del projecte de l’escola i com aquests es concreten en el dia a dia. Es tracten aspectes com la intervenció dels mestres, l’organització dels espais i els temps, la tria de materials, la imatge d’infant, el concepte d’aprenentatge i coneixement… així com altres aspectes que puguin sorgir fruit del debat que genera la visita a l’escola.

Per més informació de les Trobades del curs 2018-2019 cliqueu aquí.

SEMINARIS

Els seminaris permeten posar la mirada en un determinat aspecte de la pràctica pedagògica de l’escola El Martinet. Els seminaris estan orientats a persones que ja coneixen l’escola i que volen aprofundir en algun tema concret. Són seminaris que busquen generar debat, entenent que les aportacions i mirades de tots enriqueixen el tema tractat.

Per més informació del seminari d'espais i materials del curs 2018-2019 cliqueu aquí.

DEMANDES DE FORMACIÓ

Per qualsevol altra demanda de formació dirigiu-vos a aquest correu.

demandes-formacio@amicsdelmartinet.cat