Language:

XXII Trobades Pedagògiques d’El Martinet
21478
post-template-default,single,single-post,postid-21478,single-format-standard,theme-stockholm,stockholm-core-2.3.2,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

XXII Trobades Pedagògiques d’El Martinet

Dia 7 de maig
L’escola com a lloc
De 9:30 a 18h

Programa
  • 9:00h Rebuda i lliurament de documentació al vestíbul principal de l’escola que acull l’exposició “Tot esdevé petit i gran alhora. Eixos del projecte educatiu d’El Martinet.” Organització dels diferents grups en diferents Punts de trobada.
  • 9:30-11h Exposició dels eixos del projecte educatiu de l’escola i presentació de la Comunitat.
  • 11-11’30 Esmorzar
  • 11’30-13h La comunitat. Estada en els espais de la Comunitat escollida.
  • 13-15h Dinar
  • 15-16’30 Projecció del documental: “Verd, dolç, jazz. Tres mirades vers El Martinet” o Visita de circulació lliure per les dues comunitat restants.
  • 16’30-18h Projecció del documental: “Verd, dolç, jazz. Tres mirades vers El Martinet” o Visita de circulació lliure per les dues comunitat restants En aquesta trobada us proposem conèixer de més a prop una de les Comunitats, la de Petits (3, 4 i 5 anys), la de Mitjans (6, 7 i 8 anys) o la de Grans (9, 10 i 11 anys) de la mà de les mestres de l’escola que us explicaran els plantejaments de la Comunitat escollida com ara, quins espais i material hi ha i per què?, quines dinàmiques es generen? Quina mirada hi ha envers la infància?, com és la seva intervenció? … A la visita de la tarda, les mestres de cadascuna de les comunitats us acompanyaran tot atenent les preguntes i dubtes que vagin sortint.

El documental ``Verd, dolç, jazz. Tres mirades vers El Martinet``

El documental “Verd, dolç, jazz. Tres mirades vers El Martinet” intenta explicar com és i com funciona l’escola a través de diferents mirades. Ens fa veure, descobrir i sentir l’aprenentatge vinculat a l’alegria i el benestar, on els nens i nenes són els veritables protagonistes. Ens convida també a conèixer en profunditat la cultura d’infància i el món que l’acull des de la vivència d’aquells que formen part d’aquesta experiència.

Tanquem la inscripció per a aquestes trobades. Per a futures convocatòries us emplacem a què consulteu regularment aquest bloc o els perfils socials de l’Associació . Facebook https://www.facebook.com/amicsmartinet

No Comments

Post a Comment