Idioma:

Blog
1815
page-template,page-template-blog-large-image,page-template-blog-large-image-php,page,page-id-1815,page-parent,theme-stockholm,stockholm-core-2.3.2,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

CONFERENCIA: EL PAPEL DEL MAESTRO EN LAS ESCUELAS MUNICIPALES DE REGGIO EMILIA

el-paper-del-mestre-El pasado 22/03/2019
En el Centre Cultural de Ripollet

Ofrecimos la conferencia: EL PAPEL DEL MAESTRO EN LAS ESCUELAS MUNICIPALES DE REGGIO EMILIA

A cargo de Maddalena Tedeschi

pedagoga del equipo de coordinación pedagógica de las escuelas municipales de Reggio Emilia.

Traducció de la conferencia a cargo de Alfredo Hoyuelos.

Organitzado por l’Associació d’Amics d’El Martinet

Mirar les estrelles des de sota l’aigua

jornades-documentacio11

El passat dissabte 4 de març van tenir lloc les primeres jornades de documentació Mirant les estrelles des de sota l’aigua.

La jornada va començar al matí al centre cultural amb diverses intervencions sobre el procès de documentació que s’ha dut a terme al llarg dels últims anys a la Comunitat dels Petits.

A la tarda va continuar a l’escola amb una visita pels espais de Petits per poder veure «in situ» aquestes documentacions.

Nueva presentación de la Associació d’Amics d’El Martinet

presentacio-de-lassociacio-damics-del-martinet El passat 19 d’octubre, al Centre Cultural de Ripollet, de 18 a 20 h, es va dur a terme la presentació d’aquest segon cicle de l’Associació. A la reunió van intervenir en Carles Parellada, Meritxell Bonàs i Jordi Jorba (president, secretària i tresorer). L’auditori estava ple de persones interessades pel projecte, la majoria d’elles vinculades amb l’escola.

Després de recordar la trajectòria realitzada per l’Associació durant aquests 9 anys que existeix, es va fer referència als nous objectius relacionats amb la formació i la recerca. També es va explicar que aquesta etapa que estrenem es caracteritza per una nova estructura organitzativa, el desig d’obrir les portes a la participació i la creació d’aquesta web.

Les paraules d’en Carles Parellada ens va portar a pensar sobre els futurs possibles, con una invitació a l’acció i al compromís amb l’Associació.

En Jordi Jorba va detallar sobre el valor de l’Associació i la presència de l’escola al municipi.

L’ambient de l’acte va ser molt agradable i va finalitzar amb un brindis.

 

PRESENTACIÓN DEL LIBRO «T’ESTIMO PERÒ NO HO SÉ ESCRIURE»

El lunes 20 de junio se presentó en la escuela El Martinet, para todas las familias y niños de la Comunidad dels Petits, el libro T’estimo però no ho sé escriure, editado por la Asociación d’Amics d’El Martinet. Un libro que habla de la vida en la Comunidad dels Petits, de todas aquellas cosas que ocupan a los niños de 3, 4 y 5 años, de lo que les interesa, lo que hacen, lo que imaginan, lo que dicen y de cómo des de la escuela se acompaña.

 

En el acto participaron Pau Riba y David Sarsanedes que fue una sorpresa para todos. Pau Riba recitó el poema Nina de Miraguano, escrito por David Sarsanedes. De este poema se ha extraído el título del libro T’estimo però no ho sé escriure.

 

Fue una tarde muy emocionante con un ambiente muy festivo. La presentación del libro fue acompañada de una propuesta artística que transformava el espacio del jardín de la escuela y de una merienda. Cada niño volvió a casa con un ejemplar del libro.

Unos minutos de aquel momento

PUEDES COMPRARLO AQUÍ