Language:

PUBLICATIONS
21792
page-template-default,page,page-id-21792,theme-stockholm,stockholm-core-2.3.2,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.0,ajax_updown_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive
IF YOU ARE INTERESTED IN PURCHASING A BOOK, CONTACT BY MAIL

BOOK “T’ESTIMO PERÒ NO HO SÉ ESCRIURE”

27,00

EN CATALÀ

Després de Tot esdevé petit i gran alhora que presentava el projecte de l’escola El Martinet, apareix el llibre T’estimo però no ho sé escriure, de la mateixa col·lecció. En aquest cas el llibre presenta la concreció del projecte a la Comunitat dels Petits, la que acull els infants de 3 a 6 anys. Ens mostra tot allò que és essencial en la vida quotidiana d’aquesta Comunitat: les recerques, els jocs, les relacions, els descobriments, que es donen durant els tres primers anys d’escola.

Category:
Weight 1.465 kg

BOOK “TOT ESDEVÉ PETIT I GRAN ALHORA”

22,00

EN CATALÀ

Amb motiu del desè aniversari de l’escola El Martinet es va preparar una exposició que recollia aquells aspectes essencials del projecte de l’escola i que es va penjar al vestíbul de l’escola. Aquest llibre és el catàleg d’aquesta exposició, on s’exposen aspectes com la imatge d’infància que és en la base del projecte, la concepció sobre l’aprenentatge, l’organització del temps, dels espais, la tria dels materials, el paper del mestre, l’autonomia i altres punts clau de l’escola. Acompanyen els textos moltes fotografies sobre l’escola.

Category:
Weight 0.830 kg

BOOK “VEUS. RELATS D’EL MARTINET”

22,00

EN CATALÀ

Varis mestres de l’escola El Martinet narren, amb les seves veus, diferents aspectes importants en el projecte de l’escola. A través de les seves vivències, mirades, pensaments, converses… ens parlen sobre alguns temes que els han fet reflexionar: el mirar el que fa l’altre, les construccions, la creativitat, el paper de les famílies, les mates, el llegir i l’escriure…

Category:
Weight 0.675 kg

BOOK “A FORA”

22,00

EN CATALÀ

... a fora parla de nou mesos de vivències dels infants d’El Martinet a l’exterior: als jardins de l’escola i a paratges naturals. Nou mesos de recerca, descobriments, jocs i aventures en contacte amb la natura, a partir del moment en que es va decidir obrir els espais exteriors, al llarg de tot el dia, com a espais de relació i d’aprenentage privilegiats. Un viatge per tot allò que els infants, de 3 a 12 anys, fan a fora: buscar bitxos, jugar amb la pluja i els bassals, fer pastetes, cuidar l’hort, preguntar-se pel gel, construir-se cabanes… totes aquelles coses que es fan i s’han fet sempre… a fora.

Category:
Weight 0.550 kg